Digital signage voor immokantoren - Kimeru

Zet je immokantoor in de kijker met digital signage

Zet je immokantoor in de kijker met digital signage

Bij digital signage of digitale beeldcommunicatie zet je beeldschermen in om (potentiële) klanten aan te trekken, te informeren en te overtuigen. Het is een waardevolle communicatietechniek voor élke sector.

Is digital signage ook geschikt voor immokantoren? Reken maar van yes! Iedereen heeft al eens beeldschermen gezien in winkels, op straat of in de apotheek. Maar je ziet ook steeds meer beeldschermen in vastgoedkantoren. En daar zijn goede redenen voor!

Met digital signage trek je de aandacht, betrek je klanten actief bij je boodschap, geef je je bedrijf een professionele uitstraling én zorg je ervoor dat je boodschappen snel kunnen worden aangepast – vanop het hoofdkantoor én in elk filiaal afzonderlijk.

Die voordelen maken van digital signage voor immokantoren een perfecte marketingstrategie. Benieuwd hoe je scoort met digital signage voor immobiliën? We geven je met veel plezier wat inspiratie!

1. Zet je panden in de kijker

De panden die momenteel te koop staan in de kijker zetten? Toon ze op een dynamisch beeldscherm. Door licht en beweging trekt zo’n scherm de aandacht van mensen.

Je kan ook makkelijk de content op je scherm aanpassen. Een prijswijziging? Die voer je meteen door. Net een huis verkocht? Je haalt het uit de playlist in een vingerknip.

Sterker nog: door middel van een koppeling met de database van jouw kantoor kan dit volledig automatisch verlopen. Bovendien kan de playlist zowel centraal als op een specifieke locatie worden beheerd.

Dat maakt van digital signage voor immokantoren met veel filialen een snelle en makkelijke oplossing om overal tegelijk boodschappen aan te passen en de huisstijl te bewaren. Tegelijkertijd behouden de filialen de mogelijkheid om lokale informatie toe te voegen.

2. Val op met een digitale etalage

Het woord zegt het al: high-brightness schermen zijn beeldschermen met een uitzonderlijk hoge helderheid. In tegenstelling tot gewone beeldschermen blijven high-brightness beeldschermen goed zichtbaar bij fel zonlicht. Perfect voor in de etalage van een vastgoedkantoor dus.

Tijdens de openingsuren kan je de beeldschermen gebruiken om mensen aan te sporen om naar binnen te gaan. Na de uren kan je een andere playlist tonen, waarop je bijvoorbeeld een pand in de kijker zet en statistieken toont van het aantal verkochte panden per maand.

Een andere optie voor ’s avonds is om naast elk pand een QR-code te plaatsen zodat mensen meer informatie kunnen vinden. Op die manier maak je ook connectie met je klanten na de openingsuren.

3. Beeldschermen in je kantoor

Ook binnen is digital signage voor immokantoren een slimme zet. Je kan bijvoorbeeld een scherm plaatsen met content aangepast aan de locatie: panden uit de buurt in de kijker zetten, verkoopscijfers tonen, medewerkers voorstellen, …

Om het nog persoonlijker te maken kan je advies geven aan potentiële kopers over zaken waar ze op moeten letten bij het kopen van een pand en testimonials tonen van tevreden klanten.

Heeft jouw vastgoedbedrijf vaak openstaande vacatures? Denk dan ook eens aan een digitaal vacaturebord.

4. Een interactieve ervaring

Het beste hebben we tot laatst gehouden: wie écht wil opvallen met digital signage voor immokantoren moet interactieve technologie gebruiken. Een touchtafel laat je toe om samen met de klant te zoeken naar een geschikt pand of nieuwe projecten te tonen.

Het gesprek met je klanten verloopt op die manier totaal anders: je staat niet alleen recht maar de interactieve content maakt het gesprek ook veel dynamischer.

Tenslotte bieden ook iBeacons leuke mogelijkheden. Ze laten je bijvoorbeeld toe om klanten via een app op de hoogte te houden van nieuwe panden zodra ze in de buurt komen van je vastgoedkantoor óf in de buurt van een pand dat te koop of te huur staat.

Overtuigd? Contacteer ons nu!

Dit waren alvast enkele voorbeelden van wat digital signage voor jouw immokantoor kan betekenen. Ben je overtuigd van de voordelen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie of een offerte op maat van je bedrijf. Tot binnenkort!

Tags:


Heb je vragen of interesse in onze diensten? Neem contact op of bezoek onze showroom!