Digital window display passantenonderzoek - Kimeru

Passantenonderzoek: de impact van een digital window display

Passantenonderzoek: de impact van een digital window display

Jouw etalage is dé manier om op te vallen bij je doelpubliek. Met een tv-scherm in je etalage met mooie en verrassende content overtuig je meer passanten om je zaak binnen te stappen.

Dankzij zo’n digital window display haal je dus het maximum uit je doelpubliek en verhoog je je omzet.

Toch twijfelen zaakvoerders soms om een tv-scherm in hun etalage te plaatsen. Liefst van al zouden ze precies willen weten hoeveel mensen er elke dag voorbij hun etalage lopen, vóór ze de investering maken.

Maar dat is niet mogelijk, toch?

Passantenonderzoek voor jouw digital window display

Toch wel! Kimeru voert met veel plezier een passantenonderzoek uit voor jouw winkel. Gedurende 1 week plaatsen we een digital window display met mooie content en een intelligente bewegingssensor in jouw etalage.

Zo registreren we hoeveel mensen er dagelijks voorbijkomen en dus hoeveel mensen je potentieel kan bereiken met straffe content in jouw etalage.

Een passantenonderzoek geeft je zo erg waardevolle informatie over de impact van een digital window display voor jouw zaak en leert je hoe je je etalage optimaal kan benutten.

Heb je vragen of interesse in een passantenonderzoek voor jouw etalage?

Visibiliteitsonderzoek voor je etalage

Heeft ons passantenonderzoek je overtuigd van de impact van een digital window display? Dan gaan we verder voor je aan de slag en bepalen we het beste etalagescherm voor jouw zaak. Dat doen we op basis van een visibiliteitsonderzoek.

We kijken onder andere naar de oriëntatie van je etalage en de lichtinval om te bepalen of jouw etalage een high-brightness beeldscherm nodig heeft. Daarnaast onderzoeken we bijvoorbeeld ook wat de beste afmetingen zijn voor jouw scherm(en).

Boek nu je passantenonderzoek

Kimeru is dé expert in etalageschermen. Met ons passantenonderzoek bieden we je de kans om met je eigen ogen te zien hoe een digital window display het verschil kan maken voor jouw zaak.

Bovendien betaal je niets voor het passantenonderzoek als je nadien ook 1 of meerdere schermen koopt bij Kimeru.

Wil je meer weten over de impact van etalageschermen of wil je graag een passantenonderzoek boeken? Contacteer ons dan meteen! We kijken er al naar uit.

Tags:


Heb je vragen of interesse in onze diensten? Neem contact op of bezoek onze showroom!