Kimeru - Waarom kiezen voor een digital signage specialist

Waarom kies je best voor een digital signage specialist?

Waarom je best kiest voor een digital signage specialist

Wanneer je bedrijf wil starten met digital signage, kun je kiezen uit verschillende soorten partners. Want naast de échte digital signage specialist, bieden ook marketingbureaus, IT-bedrijven en schermenverkopers soms digital signage diensten aan. Toch kies je maar beter voor een digital signage specialist.

Waarom? Dat ontdek je hieronder!

Complete ontzorging

Een digital signage oplossing bestaat uit verschillende onderdelen: een scherm, een player en een content management system. Een echte digital signage specialist kan je bedrijf een totaaloplossing bieden. Daardoor ben je zeker dat de verschillende componenten van je oplossing perfect op elkaar zijn afgestemd en heb je 1 aanspreekpunt wanneer er toch iets misgaat.

Kies je voor een schermenverkoper? Dan moet je vaak nog op zoek naar een andere partner voor je player en/of je content managementsysteem. Daardoor ben je minder zeker over de compatibiliteit van alle onderdelen en is soms onduidelijk wie verantwoordelijk is wanneer er een probleem opduikt.

Technologie én marketing

Digital signage is een unieke combinatie van technologie en marketing. Een digital signage specialist weet dus perfect welk scherm past bij welke player en hoe hij ze installeert. Maar hij kan je ook advies geven over welk scherm het best matcht met jouw doeleinden, hoe je zelf goede content kunt ontwikkelen, …

Een marketingbureau mist vaak de technische kennis die nodig is om de juiste technologie te kiezen en te installeren. Een IT-bedrijf of schermenverkoper zal je dan weer minder goed kunnen helpen bij de marketingkant van je digital-signageoplossing.

Kimeru - Waarom kiezen voor een digital signage specialist - 2

Content op maat

Ten slotte kan een goede digital signage specialist je niet alleen helpen met de hard- en software, maar ook met het ontwikkelen van content. Heeft jouw marketingteam het te druk om zelf aan de slag te gaan? Geen nood. Dan kan je digital signage specialist jouw digital signage kanalen vullen met ijzersterke content op maat. Zo heeft Kimeru een uitgebreid content-as-a-serviceaanbod voor bedrijven en organisaties.

Kimeru - Waarom kiezen voor een digital signage specialist - 3

Kimeru: jouw digital signage specialist

Kortom: een digital signage specialist verkoopt je geen deel van een oplossing, maar een complete oplossing die ervoor zorgt dat jouw boodschap gezien wordt. De specialist:

  • plaatst je scherm(en) en zorgt daarbij voor een goede oriëntatie, een nette bekabeling, het wegwerken van de achterkant, …
  • installeert de nodige software waarmee je zelf makkelijk je content cycle kan aanpassen,
  • biedt toegewijde ondersteuning bij je hard- en software, en bij het ontwikkelen van aantrekkelijke content.

Enkel zo ben je er zeker van dat je investering rendeert.

Ben jij op zoek naar een digital signage specialist voor jouw bedrijf? Zoek dan niet verder: je hebt Kimeru gevonden. Contacteer ons nu voor meer informatie of een offerte op maat.

Tags:


Heb je vragen of interesse in onze diensten? Neem contact op of bezoek onze showroom!