LCD scherm voor buiten

Toon je boodschap in openlucht

Wil je advertenties of informatie tonen in openlucht? Dan koop je best een specifiek LCD scherm voor buiten. Zo’n outdoor LCD scherm geeft je boodschap de grootste impact.

Een goed LCD scherm voor buiten is immers aangepast aan alle weersomstandigheden en is altijd goed zichtbaar, ook in fel daglicht.

Wil jij dat boodschappen van je bedrijf die je toont in openlucht onder alle omstandigheden maximaal de aandacht trekken? Dan heb je écht een LCD scherm voor buiten nodig.

Hieronder ontdek je waarom!

Een LCD scherm buiten plaatsen? Kies voor een outdoor LCD scherm!

Wil je een LCD scherm buiten plaatsen? Kies dan voor een beeldscherm dat speciaal ontworpen is voor buitengebruik. We zetten de voornaamste redenen om te kiezen voor een echt outdoor LCD scherm op een rij:

1. Een goed LCD scherm voor buiten is áltijd goed zichtbaar

Een LCD scherm voor buiten moet altijd goed zichtbaar zijn. Je wil immers dat voorbijgangers de content op je scherm goed kunnen zien, toch?

Maar als je een scherm buiten plaatst, zorgt het daglicht er vaak voor dat die content heel wat moeilijker te zien is. Vervelend!

Gelukkig is er een oplossing: een goed outdoor LCD scherm heeft namelijk een hoge brightness of lichtsterkte. Daardoor blijft je boodschap ook in fel zonlicht perfect zichtbaar.

Bovendien worden sommige schermen voor buiten uitgerust met een mat display, waardoor het zonlicht ook minder weerkaatst wordt.

Het resultaat? Scherpe visuals met mooie kleuren en meer contrast die sterk de aandacht trekken van voorbijgangers.

Geïnteresseerd in een LCD scherm voor buiten?

2. Een goed LCD scherm voor buiten kan tegen een stootje

Als je een LCD scherm buiten plaatst, dan wordt het blootgesteld aan alle mogelijke weersomstandigheden.

Niet alleen neerslag en wind kunnen schadelijk zijn voor je beeldscherm, maar ook de zon kan beeldschermen (tijdelijk én permanent) beschadigen door oververhitting.

Bij de bouw van een goed LCD scherm voor buiten wordt rekening gehouden met de strengste omstandigheden: het is waterdicht en heeft een vocht- en temperatuurregelaar.

Bovendien kan zo’n outdoor LCD scherm ook tegen een fysiek stootje. Het overleeft dus makkelijk een stevige windvlaag én een tik van een balorige puber.

3. Een goed LCD scherm voor buiten heeft handige snufjes

De allerbeste schermen voor buiten hebben vaak ook handige extra functies. Zo hebben sommige beeldschermen een sensor die het omgevingslicht meet en zijn brightness of lichtsterkte daarop aanpast.

Een ander voorbeeld is een ingebouwd monitoringsysteem. Op die manier kan je makkelijk vanop afstand meten of je LCD scherm buiten goed presteert, de temperatuur van je scherm in de gaten houden, …

Waarop moet je letten bij de aankoop van een LCD scherm voor buiten?

De locatie waar je je beeldscherm wil plaatsen is een erg bepalende factor bij de keuze voor een specifiek scherm.

Zo bepaalt de afstand waarvan voorbijgangers het scherm zullen bekijken welke schermgrootte en resolutie je nodig hebt – hoe dichter mensen bij je scherm komen, hoe hoger de resolutie van je scherm moet zijn!

Ook bepaalt de hoeveelheid direct zonlicht hoe hoog je brightness precies moet zijn en hoe belangrijk de temperatuurregeling wordt.

Kies ook steeds voor een beeldscherm voor buiten van de hoogste kwaliteit. Een scherm van hoge kwaliteit heeft immers een langere levensduur.

Kimeru heeft het perfecte outdoor LCD beeldscherm voor jouw bedrijf

Wil je een LCD scherm voor buiten kopen? Kies dan voor een outdoor LCD scherm van Kimeru. Wij weten perfect welk scherm jouw bedrijf nodig heeft.

Bij Kimeru heb je al een beeldscherm voor buiten vanaf €7000 (exclusief btw)! Contacteer ons nu voor meer informatie en een vrijblijvende offerte op maat.

Ook brengen we je met veel plezier een bezoekje om samen te bekijken welk LCD scherm voor buiten het beste past bij jouw bedrijf of organisatie.

Heb je vragen of interesse in onze diensten?