Informatieschermen

Laat je boodschap opvallen en bereik je doelpubliek

Informatieschermen zijn misschien wel de meest pure vorm van digital signage. Ze zorgen ervoor dat je boodschap opvalt, zodat die meer impact krijgt en je doelpubliek bereikt.

Daarom worden informatieschermen in allerlei situaties gebruikt, van bedrijfsgebouwen tot openluchtevenementen.

Wil je op een makkelijke, snelle en flexibele manier communiceren met je doelgroep? Dan heeft jouw bedrijf informatieschermen nodig. Ontdek nu de voordelen!

Informatieschermen trekken de aandacht

Wil je medewerkers, bezoekers en klanten doen stilstaan bij je boodschap? Dan zijn informatieschermen of digitale informatieborden de geknipte oplossing!

Beweging en licht trekken automatisch onze aandacht. Informatie op beeldschermen valt dus meer op dan posters of papieren mededelingen.

Gebruik je consequent informatieschermen om info te verspreiden? Dan gaan mensen al snel je schermen in de gaten houden.

Dat maakt informatieschermen niet alleen geschikt voor nuttige info zoals weerberichten en verkeersinformatie, maar ook voor belangrijke boodschappen zoals waarschuwingen.

Geïnteresseerd in informatieschermen voor je bedrijf of organisatie?

Informatieschermen zijn makkelijk en flexibel

Met de juiste software is het erg makkelijk om je boodschappen op informatieschermen te tonen of snel aanpassingen te doen.

Bovendien zijn informatieschermen erg flexibel: je kan statische of bewegende boodschappen tonen, boodschappen op je informatieschermen voor een beperkte tijd wijzigen, kiezen om de info op 1, enkele of alle schermen te wijzigen, …

Je kan ook erg nauwkeurig bepalen wie welke schermen kan aansturen. Zo kan je de kok van je bedrijfsrestaurant enkel toegang geven tot de schermen bij de eetzaal en je marketingteam tot álle schermen in ál je vestigingen.

Informatieschermen zijn veelzijdig

Informatieschermen worden gebruikt voor allerlei doelen en in tal van sectoren: interne communicatie in bedrijven, mededelingen in openbare gebouwen, (nood)communicatie tijdens openluchtevents, …

Ze zijn dan ook erg veelzijdig: of je nu tekst, filmpjes, real time bedrijfsresultaten of je sociale-mediakanalen wil tonen, informatieschermen zijn de ideale manier om te communiceren met je doelgroep.

Kimeru is jouw partner voor informatieschermen

Informatieschermen zijn de perfecte manier om gezien te worden door je doelgroep. Wil je meer weten over de toepassingen van informatieschermen voor jouw bedrijf? Contacteer ons dan gerust!

Met zijn jarenlange ervaring weet Kimeru hoeveel en welke type schermen je nodig hebt en waar je ze best plaatst. Je hebt al een informatiescherm vanaf €450 (exclusief btw)!

Heb je nog vragen? Laat ons dan meteen iets weten. We komen graag bij je langs om de beste oplossing te vinden voor je organisatie of bedrijf.

Heb je vragen of interesse in onze diensten?