Over Kimeru

Helder advies, totale ontzorging en gegarandeerd rendement met de beste schermen en content.

Kimeru - Digital signage met impact.
Kimeru - Digital signage met impact.

Advies op maat, gegarandeerd rendement

Kimeru heeft meer dan 10 jaar ervaring met de ontwikkeling en installatie van digital signage-oplossingen voor middelgrote en grote ondernemingen en organisaties in België en Nederland. Wij leveren helder advies en totale ontzorgingop maat van uw specifieke wensen en behoeften.

Door goed naar u te luisteren kunnen wij u de beeldschermen, besturingssystemen en content aanbieden die uw specifieke doelen ondersteunen. Hierdoor krijgt u een gegarandeerd rendement op uw investering. Intussen sturen wij meer dan 1.000 beeldschermen aan in de Benelux.

Kimeru combineert uitzonderlijke content met beeldschermen van hoge kwaliteit. Het resultaat? Digital signage met impact.
Kimeru combineert uitzonderlijke content met beeldschermen van hoge kwaliteit. Het resultaat? Digital signage met impact.

Wie is Kimeru?

Kimeru is een digital signage-provider met jarenlange ervaring. Onze expertise? Beelden die indruk maken. Onze experts zorgen ervoor dat jouw beeldschermcommunicatie wérkt.

Nathaniël Van Parijs, zaakvoerder en oprichter van Kimeru, is een pionier in de branche. Als digital signage-provider gaat hij tot het uiterste om ervoor te zorgen dat jouw boodschap indruk maakt.

Wat doen we?

Als digital signage-provider zorgt Kimeru ervoor dat jouw boodschap klanten, bezoekers of medewerkers aantrekt en indruk maakt.

Dat doet Kimeru door opvallende content te tonen op dynamische, interactieve en statische beeldschermen. We zorgen daarbij altijd voor een oplossing op maat van jouw bedrijf.

What’s in a name?

Jouw boodschap heeft pas écht impact als we ijzersterke content tonen op de juiste beeldschermen. Dat is onze filosofie als digital signage-provider.

Het Japanse ‘Kime’ betekent dat lichaam en geest perfect moeten samenwerken voor een maximale impact. En dat vat perfect samen hoe wij naar jouw beeldschermcommunicatie kijken.

Topkwaliteit voor optimaal rendement

Kimeru is een digital signage-provider die steeds kiest voor hoge kwaliteit. Want beeldschermen van hoge kwaliteit gaan langer mee. Die langere levensduur is goed voor het milieu én voor jou.

Door te werken met energiezuinige beeldschermen van hoge kwaliteit krijg je de best mogelijke resultaten en moet je minder vaak investeren in nieuwe schermen.

Ontmoet ons team

Nathaniel Van Parijs
Nathaniel Van Parijs
Mart Lakeman
Mart Lakeman
m

Onze Klanten

  • Alles
  • Detailhandel
  • Diensten & Immobilieën
  • Gezondheidszorg
  • Horeca & Voeding
  • Industrie
  • Overheid & Cultuur
  • Recreatie

Onze Partners

Heb je vragen of interesse in onze diensten?