Waarschuwingssysteem bij noodsituaties

Snel informeren en erger voorkomen

Noodsituaties zijn nooit prettig. Maar met een goed waarschuwingssysteem kan je bezoekers snel informeren en zo erger voorkomen.

Krijg jij dagelijks bezoekers over de vloer die je moet kunnen waarschuwen als er plots iets gebeurt? Dan is digital signage op dynamische beeldschermen de perfecte oplossing.

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Informeer je bezoekers snel in een noodsituatie.
Informeer je bezoekers snel in een noodsituatie.

Voor wie?

Scholen, openbare gebouwen en openbaar vervoer, maar ook bedrijven of festivals: op elke plaats waar veel mensen bij elkaar komen moet goed worden nagedacht over veiligheid. Een waarschuwingsyssteem bij noodsituaties is daar een belangrijk onderdeel van.

Wij ontwikkelen een waarschuwingsysteem op jouw maat, op basis van digital signage. We installeren dynamische beeldschermen in gebouwen, publieke ruimtes en openlucht, waarop emergency notifications kunnen worden weergegeven.

Ons waarschuwingsyssteem kan ook automatisch emergency notifications ontvangen van lokale of nationale bronnen, maar je kan natuurlijk ook zelf gemakkelijk en snel boodschappen uitsturen.

Voordelen

Kimeru zorgt ervoor dat je zelf gemakkelijk boodschappen kan versturen en aanpassen. Zo kan je snel reageren op noodsituaties.

Je laat je communicatie op een eenvoudige manier opvallen door middel van vormgeving, bijvoorbeeld door te werken met grote en felgekleurde letters. En we zorgen er ook bij de plaatsing voor dat de schermen goed zichtbaar zijn en de aandacht trekken.

Ons waarschuwingssysteem kan gemakkelijk geïntegreerd worden met andere kanalen zoals luidsprekers of sms-waarschuwingen.

Meer over het waarschuwingssysteem bij noodsituaties

De dynamische beeldschermen in ons waarschuwingssysteem kunnen ook worden ingezet voor dagelijkse communicatie. Op die manier verhoog je de return van je investering.

Tegelijkertijd creëer je de reflex bij mensen om de schermen in de gaten te houden voor nuttige informatie. Neem gerust een kijkje op onze pagina over dynamische beeldschermen voor een overzicht van mogelijke toepassingen.

Bekijk ook onze andere cases

Heb je vragen of interesse in onze diensten? Neem contact op of bezoek onze showroom!