Interactive fitting room

Boost je sales met een slim pashokje

De meeste kledingwinkels zijn ondertussen wel vertrouwd met digital signage – denk maar aan bekende toepassingen zoals videowalls of beeldschermen met informatie en advertenties.

Maar heb je wel eens gedacht aan een interactive fitting room? Met zo’n interactief pashokje verhoog je niet alleen je omzet, maar ook het comfort van je klanten.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Voor wie?

Interactive fitting room: het klinkt misschien exotisch, maar het is verre van science fiction. Kimeru bouwt voor jou een slimme paskamer helemaal op jouw maat.

De woorden zeggen het al: een interactive fitting room of slim pashokje is in de eerste plaats een oplossing voor kledingwinkels.

Ben jij zo’n retailer en wil jij je sales boosten en tegelijkertijd het comfort van je klanten verhogen? Bekijk dan hieronder de voordelen van een interactive fitting room of contacteer Kimeru voor een interactieve paskamer op maat.

Voordelen

Het slimme pashokje detecteert bij het binnengaan welke stuks de klant heeft meegenomen. Via een interactief beeldscherm krijgt de klant informatie over de beschikbaarheid van deze stuks in verschillende maten en kleuren.

Wat niet beschikbaar is kan de klant meteen bestellen. Verder krijgt de klant ook tips over welke andere kledingstukken passen bij wat hij of zij heeft uitgekozen. Zo worden extra aankopen aangemoedigd.

Ten slotte kunnen klanten meteen na het passen betalen in de interactive fitting room. Ze kunnen zich dus niet meer bedenken op weg naar de kassa.

Meer over de interactive fitting room

Je kan de interactive fitting room koppelen aan de devices van jouw medewerkers, zodat klanten hen rechtstreeks kunnen contacteren. Zo kunnen ze nieuwe items passen zonder het slimme pashokje te moeten verlaten.

Als je klanten stuks bestellen die niet in stock zijn, kunnen ze die meteen betalen en thuis laten leveren.

Bekijk ook onze andere cases

Heb je vragen of interesse in onze diensten? Neem contact op of bezoek onze showroom!