Smart mannequin

Maak indruk op je klanten met een slimme paspop

Met een smart mannequin of slimme mannequin combineer je de digitale ervaring van online winkelen met de voordelen van een fysieke winkel.

Je klanten duiden via sensoren aan over welk kledingstuk op de paspop ze meer informatie willen. Die informatie wordt dan weergegeven op een touchscreen, waarmee ze verder zelf aan de slag gaan.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Voor wie?

Een smart mannequin is een slimme paspop en hoort dus in de eerste plaats thuis in sport- en kledingwinkels.

Wil jij als retailer inzetten op een interactieve ervaring die je klanten de mogelijkheid geeft om jouw producten zelf te ontdekken en te leren kennen? Dan is de smart mannequin dé oplossing voor jou.

Voordelen

Klanten krijgen alle voordelen van een fysieke winkel – ze kunnen de kledingstukken van dichtbij bekijken, passen en verkopers om hulp vragen – maar kunnen tegelijkertijd jouw producten ontdekken en onderzoeken zoals ze dat online gewoon zijn.

De ervaring met sensoren en touchscreens zorgt er verder voor dat klanten helemaal ondergedompeld worden in jouw merk en op een actieve manier bijleren over jouw producten.

Meer over de smart mannequin

De koppeling van sensoren aan interactieve beeldschermen brengt heel wat mogelijkheden om een ervaring op jouw maat te maken. De creatieve experts van Kimeru gaan samen met jou aan de slag om een geweldige interactieve ervaring te creëren voor jouw klanten.

Bekijk ook onze andere cases

Heb je vragen of interesse in onze diensten? Neem contact op of bezoek onze showroom!