Flexibel digital signage-systeem voor grote bedrijven

Flexibel en eenvoudig lokale én nationale content tonen

Een slim en flexibel digital signage-systeem laat toe om gemakkelijk en snel de content aan te passen die getoond wordt op dynamische beeldschermen. Zo’n systeem is dan ook een ideale tool voor grote bedrijven en bedrijven met verschillende filialen om te communiceren met klanten.

Een bekende grootbank vroeg ons om zo’n flexibel digital signage-systeem te ontwikkelen op hun maat en reclameaffiches te vervangen door beeldschermen.

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Laat klanten stilstaan bij je boodschap.
Laat klanten stilstaan bij je boodschap.

Vraag van de klant

Een bekende Europese bank vroeg Kimeru om voor hen een flexibel digital signage-systeem te ontwikkelen. De bank wilde affiches vervangen door beeldschermen, zodat er minder tijd nodig zou zijn om reclameboodschappen aan te passen.

Bovendien zou het systeem ook toelaten om op een gemakkelijke manier en vanop verschillende locaties content te sturen naar zo’n beeldscherm. Daardoor zouden de schermen zowel nationale als regionale boodschappen kunnen tonen.

Onze oplossing

Kimeru ontwikkelde een flexibel digital signage-systeem voor de bank én plaatste bijna 100 dynamische beeldschermen op verschillende locaties.

Ook maakte Kimeru makkelijk in te vullen templates in de huisstijl van de bank. Op deze manier kunnen de individuele kantoren nu gemakkelijk lokale informatie tonen die er toch mooi uniform uitziet.

Tegelijkertijd kan het hoofdkwartier dankzij het flexibel digital signage-systeem gemakkelijk boodschappen verspreiden in de verschillende kantoren.

Het resultaat

Op de bijna 100 beeldschermen die Kimeru installeerde, wordt een mooie mix van nationale reclameboodschappen en lokale informatie getoond.

Lokale boodschappen worden steeds weergegeven in de huisstijl van de grootbank, zodat de uitstraling van de bank in elk kantoor aanwezig blijft.

De individuele kantoren gebruiken de flexibele digital signage bijvoorbeeld om hun klanten in te lichten over hun openingsuren en kunnen eigen afbeeldingen gebruiken.

Tegelijkertijd blijft het systeem voor de kantoren erg gebruiksvriendelijk: in slechts enkele klikken passen ze de content aan.

Meer over ons flexibel digital signage-systeem

Een ander mooi voorbeeld van content die Kimeru ontwierp, is een verkeerspagina voor het hoofdkwartier. Op deze pagina wordt actuele informatie getoond over de verkeersdrukte en de vertrektijden van het openbaar vervoer in de buurt.

Bekijk ook onze andere cases

Heb je vragen of interesse in onze diensten? Neem contact op of bezoek onze showroom!