Content as a service

Maak indruk met uitstekende content voor jouw beeldschermen

wij installeren de schermen én vullen ze met content die mensen doet stilstaan
wij installeren de schermen én vullen ze met content die mensen doet stilstaan

Een boodschap met impact

Digital signage is veel meer dan digitale beeldschermen. Je hebt immers niets aan zo’n scherm zonder inhoud met impact.

Wil jij indruk maken met sterke content op jouw beeldschermen? Lees dan snel verder en ontdek ons content as a service-aanbod.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Content as a service

Voor digital signage met impact heb je niet alleen een dynamisch of interactief beeldscherm van hoge kwaliteit nodig, maar ook opvallende content die jouw boodschap op de best mogelijke manier brengt.

Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl, reclamecampagnes of eender welke andere vorm van digital signage: dankzij zijn jarenlange ervaring met digital signage is Kimeru de geknipte partner voor jouw content-creatie.

Waarom Content as a service

Kimeru werkt volgens het content as a service-principe: voor een vast bedrag per maand maken wij voor jou sterke content die klanten en voorbijgangers aantrekt.

Dankzij content as a service moet jij je verder niets aantrekken van infrastructuur en ingewikkelde technologieën: wij installeren de schermen én vullen ze met content die mensen doet stilstaan.

Content as a service is dé digital signage-oplossing voor bedrijven en KMO’s die de aandacht van klanten en bezoekers willen grijpen maar geen eigen beeldschermen en grafisch team hebben.

Onze werkwijze

Het vullen van de beeldschermen gebeurt zoveel mogelijk geautomatiseerd. We volgen telkens deze stappen:

1. Strategie – We definiëren concepten en visuals

2. Creatie – Onze experts bereiden uw content voor

3. Publicatie – Wij plaatsen uw content op uw schermen

4. Optimalisatie – We evalueren en optimaliseren de strategie

De toepassingen van content as a service

Hoe lang een bepaald stukje content wordt getoond en hoe vaak de content op jouw schermen verandert, kies je helemaal zelf. Het blijft ook steeds mogelijk om boodschappen zelf aan te passen, toe te voegen en te verwijderen.

Daardoor is content as a service niet alleen geschikt voor bijvoorbeeld retail, horeca of interne communicatie, maar ook voor sectoren waarvoor de content vaak en snel moet worden aangepast – denk maar aan immobiliën of uitzendkantoren.

Wil je liever zelf content maken en op je beeldschermen plaatsen? Ontdek dan onze Signagram-formule!

Bekijk onze cases

Wat sprankelende content voor jouw bedrijf kan doen? We geven je graag enkele voorbeelden van onze content as a service.

Heb je vragen of interesse in onze diensten?