Touch table

Een unieke beleving voor je klanten

Of je nu informatie wil tonen of mensen wil entertainen: op een touch table of interactive table toon je makkelijk verschillende soorten interactieve content, van apps om je productgamma weer te geven tot brain gamesvoor mensen met dementie.

Toch is zo’n touch table niet zomaar een touchscreen, maar een toestel waarmee je een volstrekt unieke beleving creëert voor je klanten.

Interessant? Hieronder ontdek je enkele straffe toepassingen. Maar first things first: wat is dat nu precies, zo’n touch table?

Wat is een touch table?

Het woord zegt het eigenlijk al: een touch table is een tafel met een ingebouwd touchscreen.

Het is een uniek en veelzijdig toestel, dat je toelaat om op een interactieve en dynamische manier in dialoog te gaan met klanten of bezoekers en allerlei soorten content te tonen.

Bovendien maakt een touch table vaak indruk bij je klanten en werkt hij op een erg intuïtieve manier. Redenen genoeg dus om er eentje in huis te halen.

Ben jij op zoek naar een touch table voor je winkel of bedrijf?

3 straffe toepassingen van touch tables

1. Verkoopgesprek

Een touch table is een erg handige tool bij een verkoopgesprek. Je kan immers makkelijk producten laten zien die je niet in stock hebt – denk maar aan een autogarage die alle beschikbare modellen op een stijlvolle manier wil kunnen tonen.

Daarnaast helpt een interactive table je om producten of diensten in beeld te brengen die je moeilijk kan visualiseren – erg nuttig voor vastgoedkantoren, bouwfirma’s, architecten, …

Ten slotte kan je dankzij een touch table het verkoopgesprek rechtstaand houden. Dat maakt het gesprek actiever en dynamischer. Een staand gesprek is voor de meeste mensen ook meer laagdrempelig dan een zittend gesprek.

Conclusie? Een touch table verhoogt het aantal verkoopsgesprekken én de slaagkans ervan!

2. Beurzen en evenementen

Een touch table is een opvallend staaltje technologie. Daardoor helpt hij je om bezoekers op een beurs of evenement aan te trekken en je stand te laten bezoeken.

Het is niet alleen een ideale manier om met je bezoekers in dialoog te gaan, maar ook een prima tool om hen zelf je productgamma te laten ontdekken of informatie te verzamelen.

Het resultaat? Je overtuigt meer mensen om naar je stand te komen én laat een diepere indruk na bij je bezoekers. Wat wil je nog meer?

3. Rust- en verzorgingstehuis

Het zal je misschien verrassen, maar ook in rust- en verzorgingstehuizen is een touch table een krachtig hulpmiddel. Hij kan medewerkers namelijk helpen bij het zorgen voor mensen met dementie.

Dat zit zo: zorgkundigen kunnen niet alle bewoners de hele dag vergezellen. Maar voor mensen met dementie is het erg moeilijk om zelf activiteiten uit te voeren. Daardoor raken ze al snel verveeld.

Een touch table is een erg intuïtief toestel en kan daardoor makkelijk gebruikt worden door ouderen en mensen met dementie. Door allerlei spelletjes en oefeningen kunnen ze zichzelf amuseren én hun geheugen trainen.

Touch table: een krachtige en opvallende tool

Je leest het: een touch table is een krachtige en opvallende tool om in dialoog te gaan met mensen. En er zijn nog heel wat andere settings waarin een touch table erg nuttig kan zijn: musea, scholen, vergaderzalen, restaurants, …

Wil jij een touch table voor je bedrijf? Je hebt er al eentje vanaf €7500 (excl. btw)! Bovendien zorgt Kimeru voor een perfecte plaatsing en installatie. We hebben dan ook al heel wat jaren ervaring.

Wil je meer weten of ontvang je graag een offerte op maat? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Tot binnenkort!

Heb je vragen of interesse in onze diensten?