Digital poster display

Meer impact op je doelpubliek

Als je je doelpubliek wil bereiken met reclame- en andere boodschappen van je bedrijf, dan gaat er niets boven een digital poster display.

Zo’n vrijstaande digitale poster heeft heel wat voordelen in vergelijking met de meer traditionele papieren affiches.

Klinkt goed? Lees dan snel verder en ontdek de voordelen van een digital poster!

Digital poster display versus papieren affiches

Om te beginnen is een vrijstaand digital poster display heel wat praktischer dan een papieren poster. Je kan hem namelijk makkelijk verplaatsen en hebt geen muur nodig om hem aan te bevestigen.

Je hoeft ook niemand in te schakelen om je affiches op te hangen en hoeft niet meer te wachten op je drukker: je uploadt zó een nieuw bestand naar je digitale poster.

Daarnaast kun je makkelijk verschillende beelden en boodschappen laten afwisselen en programmeren welke content op welk tijdstip van de dag getoond wordt.

Maar het grootste voordeel van een digital poster display is toch de mogelijkheid om filmpjes en animaties te tonen. Bewegende beelden trekken immers veel sterker de aandacht van voorbijgangers dan een statische afbeelding.

Een digital poster display geeft je content dus veel meer impact, waardoor je boodschap makkelijker doordringt tot je doelgroep en langer blijft hangen.

Wil jij een digital poster display voor je winkel of bedrijf?

De mogelijkheden van het digital poster display

Het digital poster display van Kimeru kan op allerlei manieren worden uitgebreid. Zo bestaat er een digitale poster met touch screen en kunnen we een ingebouwde camera toevoegen voor een extra interactieve ervaring.

Daarnaast bestaat er ook een vrijstaande digital poster voor buiten. Die heeft enkele extra’s die hem beter geschikt maken voor buitengebruik.

Zo heeft een digitale poster voor buiten een extra sterke behuizing, waardoor hij bestand is tegen slecht weer en vandalisme. Ook heeft hij een ingebouwde temperatuurregeling, waardoor hij in alle temperaturen optimaal blijft werken.

Ten slotte heeft een digital poster display voor buiten ook een hoge brightness én ontspiegeld glas, waardoor je content ook in fel zonlicht goed zichtbaar is.

Vervang je affiches door digitale posters

Je leest het: het loont écht de moeite om je affiches te vervangen door digitale posters. Ben jij overtuigd door de voordelen van een digital poster display? Je hebt al een poster display vanaf €2500 (exclusief btw)!

Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte op maat van je bedrijf. We komen ook met veel plezier op bezoek om jouw ideale scherm te bepalen.

Heb je vragen of interesse in onze diensten?