16

Wayfinding system

Toon klanten en bezoekers de ideale route

Dankzij een digitaal wayfinding system vinden klanten en bezoekers makkelijk de weg in gebouwen en openbare locaties.

Meer weten? Hieronder ontdek je wat een wayfinding system is, waar je het gebruikt en wat de voordelen zijn voor jouw bedrijf of organisatie.

Wat is een wayfinding system?

Een digitaal wayfinding system is een netwerk van dynamische en interactieve beeldschermen dat bezoekers en klanten helpt om de juiste weg te vinden.

Met een interactieve wayfinding kiosk of wayfinding totem op een strategische locatie kunnen mensen zelf de beste route naar hun bestemming opzoeken.

Dynamische digitale wegwijzers onderweg geven ondersteunende informatie en houden zo je bezoekers en klanten op het juiste spoor.

Waar heb je een wayfinding system nodig?

Elk groot gebouw heeft een goed wayfinding system nodig. Denk aan kantoorgebouwen en winkelcentra, maar ook aan ziekenhuizen, musea en luchthavens.

Maar ook in openlucht wordt steeds vaker een interactief wayfinding system ingezet, bijvoorbeeld om toeristen te helpen hun weg te vinden in een stadscentrum, attractiepark of dierentuin.

Op zoek naar een wayfinding system voor je gebouw of locatie?

3 voordelen van een wayfinding system

1. Flexibiliteit

Is een bepaald deel van je kantoorgebouw gesloten voor renovatiewerken? Of zijn er enkele winkels verhuisd in je winkelcentrum?

Geen nood: je past je digitale wegwijzers aan in een wip. Dankzij de flexibiliteit van je wayfinding system loopt er dus nooit iemand verloren.

2. Extra mogelijkheden

Je kunt je digitale wegwijzers en wayfinding kiosks ook inzetten voor andere doeleinden. De dynamische en interactieve beeldschermen van je wayfinding system kun je bijvoorbeeld ook gebruiken als waarschuwingssysteem in noodsituaties.

Verder kun je andere nuttige informatie verspreiden en zelfs af en toe reclameboodschappen tonen. Maar doe het wel subtiel: je wayfinding system dient natuurlijk in de eerste plaats om klanten en bezoekers de juiste weg te tonen.

3. Innovatief imago

Wil jouw bedrijf investeren in de toekomst en opvallen met innovatieve technologie? Dan geeft een wayfinding system je daar heel wat mogelijkheden toe.

Je kunt je systeem bijvoorbeeld nóg interactiever maken door een koppeling te maken met de smartphones van bezoekers en klanten.

Dat kan makkelijk via een QR-code: die kunnen mensen scannen wanneer ze de ideale route opzoeken en geeft vervolgens toegang tot een plattegrond mét aanduiding van hun route.

Toon de ideale route met een wayfinding system van Kimeru

Wil je klanten en bezoekers helpen om makkelijk de weg te vinden? Kimeru heeft de beste oplossing voor jouw gebouw of openluchtlocatie.

Je hebt al een enkele wayfinding kiosk vanaf €2500 (exclusief btw)! Heb je nog vragen of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

We komen ook met veel plezier naar je toe om samen te bepalen wat de beste totaaloplossing is voor jouw bedrijf of organisatie!

Heb je vragen of interesse in onze diensten?