High brightness display

Áltijd goed zichtbaar, ook in fel (zon)licht

Een high-brightness display is een beeldscherm met een erg hoge lichtsterkte. Daardoor is de content die je erop toont ook goed zichtbaar in een lichtrijke omgeving.

Wil je je advertenties of boodschappen laten opvallen in openlucht of op een andere plaats met veel omgevingslicht? Dan is een high brightness display de ideale tool voor je bedrijf! Bovendien kun je het zowel in landschaps- als portretmodus gebruiken.

Meer weten? Hier lees je wat een high brightness scherm is en wanneer je het nodig hebt.

Wat is een (ultra) high brightness display?

Brightness betekent lichtsterkte. Een high brightness display of high brightness tv is dus een scherm met een hogere lichtsterkte.

De high brightness schermen van Kimeru hebben een lichtsterkte van 1.000 tot 5.500 candela per m². Vanaf 3.500 candela per m² spreken we van een ultra high brightness display. Ter vergelijking: bij je televisiescherm thuis is de lichtsterkte beperkt tot zo’n 350 candela.

Voor (ultra) high brightness displays tot 85 inch werkt Kimeru met lcd-schermen. Bij zulke schermen lichten vloeibare kristallen op door een backlight. Dankzij de hoge lichtsterkte en de true color-pixels, die elke mogelijke kleur goed weergeven, blijft je content áltijd goed zichtbaar, ook in zonlicht of een fel verlichte ruimte. Wil je een groter scherm? Dan gebruiken we led-schermen.

Wil je een high brightness display voor je winkel of bedrijf?

Wanneer heb je een high brightness display nodig?

Dankzij de hogere brightness is een high brightness display het ideale scherm om de boodschap van je bedrijf te tonen in lichtrijke omgevingen. Denk aan:

Waar moet je op letten bij de aankoop van een high brightness display?

Allereerst kies je natuurlijk best voor een high brightness tv van hoge kwaliteit omdat die langer meegaat.

Denk ook goed na over waar je het scherm wil plaatsen en op hoeveel afstand voorbijgangers naar je scherm zullen kijken. Dat bepaalt immers de gepaste resolutie en grootte van je high brightness display.

Wil je altijd opvallen en toch zoveel mogelijk energie besparen? Kies dan voor een scherm dat zijn helderheid automatisch aanpast aan het omgevingslicht.

Wil je ten slotte je high brightness display buiten gebruiken? Kies dan een model dat tegen een stootje kan en bestand is tegen neerslag én hitte.

Blootstelling aan zonlicht kan immers zorgen voor permanente schade als je beeldscherm geen aangepaste temperatuurregeling heeft.

High brightness display - Kimeru

Kies voor een high brightness display van Kimeru

Dit zijn maar enkele van de redenen om te kiezen voor een high brightness display van Kimeru:

  • Je bespaart kosten. Een duurzaam high brightness scherm van hoge kwaliteit van Kimeru gaat langer mee. Het heeft een verwachte levensduur van minimum 50.000 tot 100.000 uur. Bovendien blijft de degradatie van de lichtsterkte over 5 jaar beperkt tot 10% à 20%.
  • Je krijgt advies. De digital signage experts van Kimeru denken mee na over waar je je scherm wil plaatsen en meten de kijkafstand: van welke afstand kijken voorbijgangers naar je scherm? Dat bepaalt immers de gepaste resolutie en de grootte van je high brightness display.
  • Je scherm is optimaal beschermd tegen fel zonlicht. De kristallen in een gewoon lcd-scherm gaan in fel zonlicht snel kapot. Daarom werkt Kimeru met uv-filters die je scherm beschermen.
  • Je scherm biedt optimale zichtbaarheid. Kimeru gebruikt speciale filters zodat je scherm perfect zichtbaar blijft voor wie een zonnebril draagt met gepolariseerde glazen. Ook de reflectie van licht in een vitrine pakken we zo aan.
  • De kleurweergave is perfect. Schermen van Kimeru hebben dankzij de True Colour-kalibratie een natuurlijk ogend beeld met een kleurtemperatuur die overeenkomst met die van daglicht. Onze schermen voldoen ook aan de D65-standaard van de International Commission on Illumination (CIE). Je scherm biedt bovendien een brede kijkhoek zonder kleurverschuivingen.
  • Je bespaart op je energiefactuur: Kimeru kiest schermen met een zo laag mogelijk energieverbruik. Gemiddeld ligt het verbruik 10% tot 30% lager dan de marktstandaard.
  • Je scherm is goed beschermd. Een high brightness display dat buiten staat, moet tegen een stootje kunnen en bestand zijn tegen neerslag én hitte. Als je beeldscherm geen aangepaste temperatuurregeling heeft, kan blootstelling aan zonlicht immers zorgen voor permanente schade.

Zelf inhoud op je high brightness display plaatsen

Kimeru bouwde Signagram, een krachtig content management systeem waarmee je snel boodschappen op je scherm publiceert. Signagram biedt een ruim bibliotheek met meer dan 2 miljoen rechtenvrije beelden, animaties en video’s.

Bovendien kan je het engagement van je bezoekers verhogen door Signagram te koppelen aan je Facebook, Instagram of Twitter. Met een op maat gebouwd template communiceer je in je eigen huisstijl.

Vraag nu je demo aan

Binnen of buiten, met een high brightness display van Kimeru zit je goed in élke lichtrijke omgeving! Wil je dat met je eigen ogen zien? Vraag dan nu een demo aan. Een digital signage expert van Kimeru komt met plezier bij jou ter plekke om een demonstratie te geven.

Je hebt al een high brightness display vanaf €1900 (exclusief btw)! Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte op maat? Aarzel niet om ons te contacteren!

We horen graag hoe we je kunnen helpen en onderzoeken met veel plezier welke lichtsterkte jouw etalage of locatie nodig heeft – dat kan tijdens een bezoek, maar ook op afstand via Google Maps. Soms kunnen we ook met een lagere lichtsterkte een mooie oplossing bieden!

Heb je vragen of interesse in onze diensten?