Double sided display

Bereik dubbel zoveel mensen

Een double sided display is een scherm zonder achterkant: je toont immers advertenties of informatie aan beide kanten van je toestel.

Daardoor zien meer mensen de boodschap van je bedrijf én krijgt niemand ooit nog een – vaak lelijke – achterkant te zien.

Wil je meer weten over de voordelen en toepassingen van een double sided display? Lees dan meteen verder!

Double sided display: what’s in a name?

De naam geeft het al weg: een double sided display of dubbelzijdige tv is een beeldscherm waarop je aan beide kanten advertenties en andere content kan tonen. En dat biedt natuurlijk heel wat voordelen voor je bedrijf.

Het meest voor de hand liggende voordeel van zo’n dubbelzijdige tv is natuurlijk dat meer mensen je boodschap zien. Bovendien kan je ook aan elke kant een andere boodschap of advertentie laten zien.

Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken dat klanten de (lelijke) achterkant van je beeldscherm te zien krijgen: bij een double sided display zien voor- en achterkant er even mooi uit.

Wil je een double sided display voor je winkel of bedrijf?

Double sided display in actie

Door zijn unieke eigenschappen kan je een double sided display bijna overal plaatsen, zelfs in het midden van je ruimte.

Deze flexibiliteit maakt van een dubbelzijdige tv een handige tool in verschillende settings: retail, horeca, musea, stations en andere openbare gebouwen, …

Bovendien heeft Kimeru een unieke zwevende oplossing, perfect voor in de etalage van je winkel. Zo kan je tegelijkertijd mensen overtuigen om binnen te komen met prikkelende content én advertenties of entertainende filmpjes tonen aan de klanten in je winkel.

Double sided display of 2 enkelzijdige schermen?

Je kan natuurlijk ook 2 enkelzijdige schermen met de rug tegen elkaar plaatsen om aan beide kanten content te tonen. Maar dat is meestal geen slimme keuze.

Allereerst ziet een dubbelzijdige tv er veel mooier uit. Enkelzijdige schermen zijn niet bedoeld om tegen elkaar te zetten, waardoor je altijd een stuk van hun (lelijke) achterkant zal zien óf de schermen moet laten inbouwen in een behuizing.

Daarnaast is zo’n constructie met 2 schermen altijd een stuk dikker. Dat is niet alleen minder mooi, maar neemt ook meer kostbare ruimte in beslag.

Een double sided display is ook gewoon veel praktischer. Je kan je content voor beide kanten makkelijk aansturen met dezelfde software, hebt minder kabels nodig en verbruikt ook nog eens minder energie.

Ten slotte zijn de mogelijkheden bij een double sided display veel groter. Zo heeft Kimeru een uniek systeem met een dynamisch scherm aan de ene kant en een statisch scherm aan de andere.

Contacteer ons vandaag nog voor jouw double sided display

Kimeru is dé specialist in double sided displays en etalage-schermen. We zorgen altijd voor een perfecte integratie van je beeldscherm in je etalage of ruimte.

We kunnen je double sided display bijvoorbeeld personaliseren en extra in de kijker zetten met stijlvolle bestickering.

Je hebt al een double sided display vanaf €3500 (exclusief btw)! Wil je meer info over de mogelijkheden voor je bedrijf? Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte op maat.

We komen ook met veel plezier bij je langs om samen het ideale scherm te kiezen voor jouw organisatie of bedrijf.

Heb je vragen of interesse in onze diensten?