Reclameschermen

Meer zichtbaarheid en sales

Reclameschermen laten je toe om je bedrijf in de kijker te zetten bij potentiële klanten en hen te verleiden tot een aankoop met filmpjes en andere soorten dynamische content.

Ze zijn met recht en reden één van de vaakst gebruikte toepassingen van digital signage, want reclameschermen wérken. Waarom? Je leest het hieronder!

Waarom reclameschermen werken

Reclameschermen met straffe content leveren je bedrijf meer zichtbaarheid en/of sales op dan affiches en andere statische vormen van reclame.

Dat heeft alles te maken met de mogelijkheid om filmpjes en andere dynamische boodschappen te tonen.

Beweging en licht trekken namelijk onbewust de aandacht van mensen en houden die ook langer vast dan statische afbeeldingen.

Met digitale reclameborden koop je met andere woorden tijd om je product of bedrijf langer in de kijker te zetten en mensen te overtuigen om voor jou te kiezen.

Geïnteresseerd in reclameschermen voor je winkel of bedrijf?

Verschillende soorten reclameschermen

Reclameschermen bestaan in alle maten en gewichten, van schermen in de etalage van je winkel over schermen voor buitengebruik tot indrukwekkende videowalls.

Waar en hoe je ook mensen wil bereiken met je advertenties: er bestaan geschikte digitale reclameborden voor jouw bedrijf.

Kimeru is dé expert in reclameschermen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we perfect welk scherm past voor jouw bedrijf en zorgen we steeds voor een perfecte plaatsing.

De mogelijkheden bij Kimeru zijn eindeloos:

  • een dubbelzijdig scherm met een extra dynamisch of statisch scherm aan de achterkant,
  • een behuizing waarin we je kabels en de achterkant van je scherm mooi wegwerken,
  • bestickering om je etalage of ruimte mooi te laten matchen met je content,
  • een uniek minimalistisch hangsysteem met kabels,

De content op je reclameschermen

Filmpjes mogen dan wel spontaan onze interesse wekken, de impact van je reclameschermen staat of valt met boeiende content: je filmpjes of animaties moeten opvallen, verrassen en overtuigen.

Gelukkig is Kimeru niet alleen de specialist in digitale reclameborden, maar ook in straffe content.

Zo kan je bij ons terecht voor content op maat van je bedrijf of kunnen we je begeleiden bij het ontwikkelen van je eigen content. Bovendien hebben we ook een all-in formule waarmee je zelf aan de slag kan gaan en in een mum van tijd mooie content ontwerpt.

Wil je ten slotte de content op je schermen graag aanpassen aan wie er op dat moment naar kijkt? Kimeru zorgt er via artificiële intelligentie voor dat verschillende boodschappen getriggerd worden door verschillende kijkers.

Kimeru heeft de perfecte reclameschermen voor jouw bedrijf

Of je nu reclameschermen zoekt voor in je etalage, voor buiten, voor lichtrijke ruimtes, … Kimeru heeft de geknipte schermen voor jouw bedrijf en zorgt voor een perfecte plaatsing en installatie.

Je hebt bijvoorbeeld een reclamescherm voor in je etalage vanaf €1800 (exclusief btw)! Wil je meer weten? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer info of een vrijblijvende offerte.

We brengen je ook met plezier een bezoekje om te bekijken welke reclameschermen de beste oplossing zijn voor jouw bedrijf. En wil je graag op voorhand weten hoe groot de impact van je schermen zal zijn? Dan voeren we een passantenonderzoek uit voor je bedrijf.

Heb je vragen of interesse in onze diensten?