Battery powered digital signage display

Zet je bedrijf altijd en overal in de kijker

Een battery powered digital signage display is exact wat de naam doet vermoeden: een scherm op batterijen.

Met zo’n battery powered display kan je je bedrijf of organisatie altijd en overal in de kijker zetten, ook wanneer je geen stopcontact in de buurt hebt.

En het is ook een ideale oplossing als je je beeldscherm graag flexibel wil opstellen – het battery powered digital signage display kan namelijk makkelijk verplaatst worden.

Een leuke gimmick of een krachtige communicatietool voor je bedrijf? Lees meteen verder en oordeel vooral zelf.

Battery powered digital signage display: een krachtig staaltje technologie

Het battery powered digital signage display van Kimeru is een krachtig staaltje technologie. Zo is het scherm dankzij zijn hoge helderheid of high brightness ook in lichtrijke omgevingen steeds goed zichtbaar. Je kan het battery powered display dan ook prima gebruiken in openlucht.

Bovendien past het scherm zijn helderheid ook automatisch aan het omgevingslicht aan. Daardoor bespaart het energie wanneer er weinig (dag)licht is.

Verder heeft het battery powered display een batterijduur van maar liefst 12 uur en kan de batterij eenvoudig worden opgeladen aan een stopcontact.

Een andere opvallende feature is de wide viewing angle. Hierdoor kunnen mensen de content op je scherm ook vanuit een scherpe hoek duidelijk zien.

Ben jij op zoek naar een battery powered digital signage display?

Het battery powered digital signage display in actie

Dankzij zijn lange batterijduur en high brightness kan je het battery powered digital signage display altijd en overal gebruiken om filmpjes en andere content van je bedrijf te tonen.

Het display is gemaakt van hoogwaardige materialen en kan tegen een stootje. Je kan het dus naar hartenlust verplaatsen – elke dag als je wil.

Dankzij de ingebouwde player laad je makkelijk foto- en videobestanden op via een USB-stick.

Wil je je content ook vanop afstand op je battery powered display plaatsen, bijvoorbeeld met de handige software van Signagram? Dan zorgen we ervoor dat je via wifi toegang krijgt tot je scherm door middel van een simpele upgrade.

Ten slotte heeft het display ook een power timer, waarmee je op voorhand kan plannen wanneer het scherm wordt in- en uitgeschakeld.

Zet je bedrijf altijd en overal in de kijker

Wil jij altijd en overal advertenties, informatie en andere content van je bedrijf kunnen tonen? Je hebt al een battery powered digital signage display vanaf €3650 (exclusief btw).

Meer weten? Contacteer ons gerust voor meer informatie of een offerte op maat van je bedrijf. Tot binnenkort!

Heb je vragen of interesse in onze diensten?