Bezoekersregistratie-systeem

Jouw digitale receptie

Een systeem voor bezoekersregistratie neemt je bedrijf of organisatie heel wat werk uit handen en zorgt er ook nog eens voor dat je sneller kan reageren bij incidenten.

Klinkt goed? Hieronder ontdek je waarvoor je zo’n virtuele receptie gebruikt en hoe de bezoekersregistratie precies verloopt.

Bezoekersregistratiesysteem - Kimeru

Waarvoor gebruik je een bezoekersregistratie-systeem?

Bedrijven, musea, ziekenhuizen, … In gebouwen waar regelmatig bezoekers komen, is bezoekersregistratie vaak erg belangrijk.

Dankzij het systeem voor bezoekersregistratie van Kimeru weet je bedrijf of organisatie te allen tijde wie er aanwezig is in het gebouw. Dat stelt je in staat om snel te schakelen bij een evacuatie of een incident.

Als bonus verzamel je ook waardevolle data, bijvoorbeeld over wanneer mensen het gebouw van je bedrijf of organisatie bezoeken en welke informatie ze opvragen. Erg nuttig als je je dienstverlening wil optimaliseren!

Wil je een bezoekersregistratie-systeem voor je gebouw?

Hoe werkt de bezoekersregistratie?

Hebben bezoekers ook een badge nodig zolang ze zich in je gebouw bevinden? Dan koppelen we een printer aan je bezoekersregistratie-systeem die automatisch een sticker print.

Maar er is meer! Je bezoekers kunnen het touchscreen van je bezoekersregistratie-systeem ook gebruiken om de persoon met wie ze een afspraak hebben te verwittigen, informatie op te vragen of de kortste route naar hun vergaderzaal te vinden.

Bezoekersregistratiesysteem - Kimeru

Het bezoekersregistratie-systeem van Kimeru is een soort virtuele receptie en neemt je receptiemedewerkers enkele repetitieve en tijdrovende taken uit handen.

Alles gaat vanzelf: bij het binnenkomen kunnen bezoekers zichzelf eenvoudig aanmelden door middel van een informatiezuil. Dat kan manueel, maar ook met hun e-ID via een ingebouwde kaartlezer.

Vertrouw op Kimeru voor een perfecte bezoekersregistratie

Is de registratie van bezoekers belangrijk voor je bedrijf of organisatie? Vertrouw dan op Kimeru! We zetten onze jarenlange ervaring en expertise graag voor je in.

Je hebt al een systeem voor bezoekersregistratie vanaf €1000 (exclusief btw)! Contacteer ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We helpen je graag!

Heb je vragen of interesse in onze diensten?