Digitale paskamer

Verbeter het comfort van je klanten én je omzet

Digital signage is hét communicatiekanaal bij uitstek voor kledingwinkels – denk maar aan etalageschermen en reclameschermen. Minder bekend maar minstens even straf is de digitale paskamer.

Zo’n digitale paskamer of smart fitting room is een krachtige tool om het comfort van je klanten te verhogen én je sales een boost te geven. Klinkt goed? Hieronder ontdek je alle mogelijkheden van de digitale paskamer!

Wat is een digitale paskamer?

Een digitale paskamer is uitgerust met sensoren, waarmee meteen bij het binnengaan wordt gedetecteerd welke kledingstukken de klant heeft uitgekozen.

De sensoren staan in verbinding met een interactief beeldscherm in het pashokje – en dat is waar het echt interessant wordt…

Zo kan de klant via dit touchscreen informatie opvragen over de stukken die hij of zij mee in de paskamer heeft genomen, bijvoorbeeld in welke kleuren en maten ze op dat moment beschikbaar zijn.

Zit een jurk, broek of shirt niet goed? Dan kan de klant via het scherm aan een verkoper vragen om het in een andere maat naar de digitale paskamer te brengen – zónder die te moeten verlaten dus.

Wil jij een digitale paskamer voor je winkel?

Waarom jij een digitale paskamer nodig hebt

Eerst en vooral maakt een digitale paskamer de winkelervaring aangenamer en comfortabeler voor de klant. En dat maakt de kans een stuk groter dat die ook effectief tot een aankoop overgaat.

Maar een smart fitting room kan je ook op allerlei andere slimme manieren helpen om je omzet te verhogen.

Zo kan de klant via het touchscreen advies vragen over welke accessoires en andere kledingstukken passen bij de reeds gekozen stukken en een verkoper vragen om die naar de paskamer te brengen, wat extra aankopen stimuleert.

Bovendien kun je de klant ook de mogelijkheid geven om een kledingstuk dat niet in stock is te bestellen en meteen af te rekenen in het pashokje. Zo krijgt de klant veel minder tijd om zich te bedenken en af te zien van de aankoop.

Kimeru is de perfecte partner voor jouw smart fitting rooms

Wil je je klanten een comfortabele shopervaring bieden en tegelijkertijd je omzet verhogen? Je hebt al een digitale paskamer vanaf €2250 (exclusief btw)!

Contacteer ons gerust voor meer informatie en een vrijblijvende offerte op maat van je winkel. We brengen je ook met plezier een bezoek om de ideale oplossing voor jouw winkel te bepalen.

Heb je vragen of interesse in onze diensten?