Social wall

Engageer klanten en bezoekers

Ben jij op zoek naar een sterke marketingtool die klanten, bezoekers en medewerkers uitnodigt om in dialoog te gaan met je bedrijf?

Dan is een social wall precies wat je nodig hebt! Hieronder ontdek je wat het is, waarom jouw bedrijf het nodig heeft en hoe je het gebruikt.

Wat is een social wall?

Een social wall is een beeldscherm waarop je social media updates van en over je bedrijf toont aan klanten, bezoekers en/of medewerkers.

Dat kan met vrijwel alle sociale netwerken. Of je nu kiest voor een Facebook, Twitter of Instagram wall – of een combinatie – hangt dus vooral af van wat interessant is voor jouw bedrijf.

Voor een social wall heb je niet alleen een informatiescherm of videowall, maar ook een app nodig die je toelaat om je social media posts te tonen.

Wil je een social wall voor je bedrijf of organisatie?

Waarom heeft jouw bedrijf een social wall nodig?

Of je nu mikt op klanten, bezoekers of medewerkers: interactie is zowat de heilige graal van digital signage. Als je erin slaagt om mensen met jouw bedrijf of organisatie in dialoog te laten gaan, zullen ze je immers veel langer onthouden.

Interactieve beeldschermen zijn natuurlijk de meest voor de hand liggende vorm van interactieve digital signage. Maar ook met een social wall kun je mensen aansporen tot actie.

Bovendien heeft een Facebook, Twitter of Instagram wall een groot bijkomend voordeel: slaag je in je opzet, dan laat je je klanten eigenlijk gratis reclame maken voor jouw bedrijf – op je schermen én op sociale media.

Hoe gebruik je een social wall?

Een social wall is natuurlijk een straffe marketingtool op beurzen en andere evenementen. Zo plaatste Kimeru een mooie social wall voor Mercedes op het Autosalon.

Met een Facebook, Twitter of Instagram wall trek je immers makkelijk de aandacht van je publiek – zeker als je een videowall gebruikt.

Maar ook in winkels, musea of bedrijfsgebouwen is een social wall op 1 of enkele informatieschermen een mooie manier om je klanten, bezoekers of medewerkers te engageren.

De perfecte social wall is er eentje van Kimeru!

Overtuigd door de voordelen van een social wall voor je bedrijf? Contacteer dan Kimeru! Of je het nu groot ziet of klein wil beginnen: Kimeru is dé digital signage expert.

Je hebt al een geschikt beeldscherm vanaf €450 (exclusief btw) en een 2×1 videowall vanaf €3450 (exclusief btw). En natuurlijk kunnen we je ook helpen bij het ontwikkelen van een app op maat van je bedrijf.

Contacteer ons nu voor meer informatie en een vrijblijvende offerte!

Heb je vragen of interesse in onze diensten?