Real estate display

Unieke voordelen voor je vastgoedbedrijf

Een real estate display is een beeldscherm dat de papieren aanbiedingen in de etalage van je immo-kantoor vervangt.

En dat is niet gewoon een leuke gimmick: een real estate display heeft heel wat voordelen voor je vastgoedbedrijf.

Benieuwd? Lees dan snel verder en ontdek 5 voordelen van een real estate display.

5 voordelen van een real estate display

1. Maak een goede eerste indruk

Je maakt maar 1 keer een eerste indruk – je zorgt er dus maar beter voor dat die kan tellen.

Op een digitaal real estate display in je etalage kun je niet alleen afwisselend verschillende woningen tonen, maar ook een virtuele rondleiding geven door middel van dynamische video’s.

Daarmee trek je makkelijk de aandacht van kandidaat kopers, maar ook van verkopers. Je toont immers dat je moderne technologie zal inzetten om hun huis te verkopen.

2. Toon ál je panden

Gebruik je papieren fiches in je etalage? Dan kun je maar een beperkt aantal woningen tonen, zelfs al heb je een grote etalage.

Met 1 real estate display kun je op korte tijd tientallen huizen laten zien aan voorbijgangers. Gebruik je meerdere displays, dan kun je zonder probleem al je panden tonen.

Probeer dat maar eens met papieren affiches!

3. Verander je etalage in een wip

Een pand verkocht of een prijsaanpassing? Met een real estate display is dat geen enkel probleem. Met behulp van goede digital signage software pas je de advertentie aan of schrap je ze in een mum van tijd.

Dat doe je met je pc of smartphone. Je hoeft dus niet eens op kantoor te zijn: een toestel met een internetverbinding is voldoende om de wijzigingen meteen door te voeren.

Met een digitale etalage voor je immo-kantoor is het gepruts bij het printen, ophangen en schikken van papieren affiches definitief voorbij.

4. Verschillende content in verschillende etalages

Heeft je bedrijf verschillende kantoren? Met goede digital signage software kan een marketingmedewerker vanop een centrale locatie makkelijk de content of inhoud van al je schermen beheren.

Dat kan voor alle kantoren tegelijk, maar ook voor elk real estate display afzonderlijk. De content die getoond wordt in één etalage kan dus verschillen van die in een andere etalage.

Je makelaars hoeven zich geen zorgen meer te maken over de etalage van hun immo-kantoor en kunnen focussen op waar ze écht goed in zijn: huizen verkopen.

5. Toon méér dan je beschikbare panden

Je beschikbare panden tonen is natuurlijk de hoofdzaak van de etalage van je immo-kantoor. Maar je kunt je real estate display ook gebruiken voor allerlei andere nuttige doeleinden.

Zo kun je aan voorbijgangers je teamleden voorstellen, referenties van tevreden klanten tonen, je social media feed laten zien, een gratis schatting aanbieden, …

Je leest het: de mogelijkheden van een real estate display zijn eindeloos!

Kimeru: dé digital signage expert voor je vastgoedkantoor

Wil je de aandacht van kopers én verkopers trekken met je vastgoed? Dan is een digitale etalage een must voor je bedrijf!

Je hebt al een enkel real estate display vanaf €1900 (exclusief btw)! We werken meestal met (lcd) high brightness schermen, maar kunnen ook via laserprojectie zorgen voor een prachtig resultaat. Bovendien kunnen we je ook helpen bij het ontwikkelen van content voor op je schermen of je de tools aanreiken om het zelf te doen.

Overtuigd? Contacteer ons nu om de mogelijkheden voor jouw vastgoedkantoor te bespreken en een vrijblijvende offerte te ontvangen. Tot binnenkort!

Heb je vragen of interesse in onze diensten?