Beeldschermen met antibacteriële coating

Bescherm klanten en collega’s tegen virussen en bacteriën

Bacteriën en virussen overleven makkelijk op oppervlakten die vaak worden aangeraakt. Typische voorbeelden zijn deurklinken, trapleuningen en de knopjes in een lift, maar ook op touchscreens kunnen microben welig tieren.

Wil je je werknemers, klanten en bezoekers hiertegen beschermen? Dan is een beeldscherm met antibacteriële coating van Kimeru de ideale oplossing. Klinkt goed? Lees dan meteen verder!

Antibacteriële coating voor touchscreens

Touchscreens zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Ze helpen klanten en bezoekers om informatie op te zoeken, de weg te vinden naar hun bestemming, producten te bestellen en betalen, …

Ook in bedrijfsgebouwen worden vaak touchscreens gebruikt, bijvoorbeeld in de inkomhal of in vergaderzalen.

Een beeldscherm van Kimeru met antibacteriële coating voorkomt dat je klanten en medewerkers besmet kunnen raken. Een dun, onzichtbaar laagje doodt namelijk microben en virussen, waardoor ze zich niet meer kunnen verspreiden.

Onze antibacteriële coating beschermt zo tegen bacteriën en microben, maar ook tegen verschillende virussen zoals Influenza A en TGEV. De testresultaten voor COVID-19 zijn nog niet binnen, maar de eerste aanwijzingen zijn hoopvol. TGEV is namelijk ook een soort coronavirus.

De voordelen van een beeldscherm met antibacteriële coating

De antivirus en antibacteriële coating op je beeldscherm beschermt gedurende 12 maanden tegen bacteriën en virussen, maar ook tegen schimmels, parasieten en huisstofmijt.

Daarnaast vergemakkelijkt de coating ook het verwijderen van vet en stof. Je hoeft ze dus minder vaak schoon te maken terwijl je toch de hygiëne en gezondheid van je klanten en medewerkers kunt garanderen.

Gebruik je veel touchscreens in je bedrijf? Dan kunnen de schermen met antibacteriële coating van Kimeru je ook helpen om kosten te besparen door je ziekteverzuim te verlagen.

Ontdek onze veilige beeldschermen nu

Ben jij op zoek naar een hygiënische touchscreen waarmee je besmetting door microben en virussen kunt voorkomen? Dan is een beeldscherm met antibacteriële coating van Kimeru precies wat je zoekt.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of een offerte op maat. We helpen je met plezier verder.

Heb je vragen of interesse in onze diensten?