Digital signage voor Keurslager Verbiest & Co

Een verbeterde digitale winkelbeleving

Digital signage bij de slager? Maar natuurlijk! Beeldschermen met aantrekkelijke content zijn een grote meerwarde in de winkelstraat. Dat besefte Keurslager Verbiest & Co uit Tienen maar al te goed. Zij contacteerden Kimeru om de led wall aan hun buitengevel te vervangen en om de winkelbeleving in hun slagerij te optimaliseren.

Vraag van de klant

Keurslager Verbiest & Co contacteerde ons om de winkelbeleving in en rond hun slagerij te verbeteren door middel van digital signage. Daarbij was een intuitief content management systeem erg belangrijk. Een kolfje naar de hand van Kimeru dus!

Onze oplossing

We vervingen het beeldscherm aan de buitengevel door een hoogwaardige moderne led wall en plaatsten een 65″-scherm in portretstand in de winkel. Daarnaast ontwikkelden we aparte content templates op maat van elk scherm en zorgden we ervoor dat beide schermen via dezelfde eenvoudige interface bediend kunnen worden, in ons eigen contentplatform Signagram. Dat platform kwam trouwens preloaded op de schermen, dankzij de geïntegreerde system on a Chip Raspberry Pi module.

Het resultaat

Met mooie sfeerbeelden en promoties op de led wall aan de buitenkant worden voorbijgangers aangetrokken om te komen winkelen. Het beeldscherm in de winkel maakt de wachttijd dan weer aangenamer en maakt mensen warm voor de huisbereide producten. De content op beide schermen kan bovendien makkelijk worden aangepast op computer of smartphone.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Bekijk ook onze andere cases

Heb je vragen of interesse in onze diensten? Neem contact op of bezoek onze showroom!