Nieuwjaarswensen 2019 - Kimeru

Kimeru wenst je voor 2019 een jaar vol mooie digital signage-content

Kimeru wenst je voor 2019 een jaar vol mooie digital signage-content

Beste lezer,

 

2018 was een spannend jaar voor Kimeru, een jaar vol nieuwigheden, innovatie en mooie digital signage content.

Eerst en vooral werkten we aan enkele leuke en boeiende projecten voor onze klanten. En we lanceerden natuurlijk ook onze gloednieuwe website.

Met onder andere een duidelijk overzicht van onze verschillende digital signage-oplossingen, ons content as a service-aanbod en een blog met interessante artikels over digital signage hopen we je nog beter van dienst te zijn.

Alsof dat nog niet genoeg is, werkten we ten slotte aan enkele innovatieve nieuwe toepassingen en technieken. We kunnen voorlopig nog niets verklappen, maar prepare to be amazed in 2019!

Over 2019 gesproken: de projecten die volgend jaar op de planning staan zijn niet de minste. Ook hier willen we je nog even in spanning houden, maar we geven je wel al een hint: als je eind januari naar het autosalon gaat, bezoek dan zeker de stand van Mercedes!

Voor we vol enthousiasme beginnen aan 2019 wil ik natuurlijk onze klanten, leveranciers en partners van harte bedanken voor hun vertrouwen. Want het is dankzij hen dat 2018 voor Kimeru een succesjaar werd.

En jou, beste lezer, wens ik een jaar vol schoonheid. Ik hoop dat mooie digital signage-content je in 2019 kan verbazen, verbluffen en je kan inspireren.

 

Bedankt en tot in 2019,

Nathaniel Van Parijs

Oprichter van Kimeru

Tags:


Heb je vragen of interesse in onze diensten? Neem contact op of bezoek onze showroom!