Presentatiescherm

Dé visuele ondersteuning voor je vergaderingen

De meeste vergaderingen kunnen wel wat visuele ondersteuning gebruiken. Een professioneel presentatiescherm is daar de ideale tool voor.

Zo’n professioneel beeldscherm maakt je presentatie niet alleen beter zichtbaar, maar is ook erg duurzaam.

Bovendien kan je de schermen ook nuttig inzetten wanneer ze niet gebruikt worden voor een presentatie.

Meer weten? Ontdek hieronder waarom élk modern bedrijf een presentatiescherm nodig heeft!

De ídeale ondersteuning voor je presentaties

Of je nu een videoconferentie houdt of een bedrijfspresentatie geeft: je bedrijf heeft een presentatiescherm nodig. Een professioneel beeldscherm geeft je presentatie namelijk de ídeale visuele ondersteuning.

Zo heeft een professioneel presentatiescherm een hogere lichtsterkte dan een gewone tv, waardoor je presentatie er ook in een felverlichte vergaderzaal tiptop uitziet.

Daarnaast zijn professionele beeldschermen ook erg duurzaam en robuust. Ze gaan dus veel langer mee dan een gewoon scherm.

Ten slotte zijn moderne presentatieschermen ook erg makkelijk in gebruik: zodra je verbinding met je laptop maakt, wordt het beeldscherm van je laptop weergegeven op het presentatiescherm.

Tal van extra mogelijkheden

Afhankelijk van het model kan je een presentatiescherm tot 24 uur per dag ingeschakeld laten zonder dat het oververhit raakt – probeer dat maar eens met een gewone tv of een projector!

Je kan je presentatieschermen dus dubbel gebruiken: tijdens meetings als visuele ondersteuning en op andere tijdstippen als informatiescherm. Zo haal je nog meer rendement uit je beeldschermen.

Je kan niet alleen nuttige informatie voor je medewerkers, maar ook leuke en inspirerende content tonen, zoals citaten, welkomstboodschappen en leuke filmpjes.

Met goede digital signage software kan je bovendien makkelijk en vanop afstand bepalen welke content op welke schermen wordt getoond.

Maak je presentatie interactief met een touchscreen

Maar er is meer! Je kan namelijk ook kiezen voor touchscreens in je vergaderzaal. Dit soort presentatiescherm heeft alle bovenstaande voordelen en maakt je vergaderingen ook nog eens interactief en dynamisch.

Zo kan je tijdens een vergadering live notities en schetsen maken, scrollen door documenten, websites bezoeken, inzoomen op foto’s en tekeningen, … De mogelijkheden zijn eindeloos!

Kimeru, jouw adres voor presentatieschermen

Wil jij je vergaderingen optimaal ondersteunen met beelden? Kimeru heeft het perfecte presentatiescherm voor jouw bedrijf. Je hebt al een professioneel presentatiescherm vanaf €1800 (exclusief btw)!

Bovendien kunnen we je ook ondersteunen met het maken van informatieve of entertainende content op maat van je bedrijf.

Contacteer ons meteen voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. We komen ook met plezier langs bij jou op kantoor om te kijken naar de beste oplossing voor je bedrijf.

Heb je vragen of interesse in onze diensten?