Wachtkamerscherm

Een wachtkamer-tv voor een aangename wachttijd

Als dokter of medische dienstverlener wil je je patiënten of cliënten niet te lang laten wachten. Maar soms gebeurt er nu eenmaal iets onverwachts waardoor je vertraging oploopt.

Wil je ergernissen voorkomen en de wachttijd van je patiënten of cliënten zo aangenaam mogelijk maken? Dan is een wachtkamerscherm de ideale oplossing.

Klinkt goed? Lees dan meteen verder!

Hét communicatiekanaal voor medische dienstverleners

Een wachtkamerscherm of wachtkamer-tv is het perfecte kanaal om je patiënten of cliënten op de hoogte te houden van de wachttijd. En dat is belangrijk.

Mensen houden immers niet van wachten. Als het dan ook nog eens langer gaat duren dan verwacht, dan worden ze al gauw zenuwachtig.

Met een wachtkamerscherm kan je hen geruststellen door actuele informatie te tonen over de wachttijd. Zo weten ze dat ze zich geen zorgen hoeven te maken: het duurt misschien wat langer, maar hun beurt komt eraan.

Geïnteresseerd in een wachtkamerscherm voor je praktijk?

Een wachtkamerscherm maakt de wachttijd aangenamer

Maar dat is nog niet alles. Je kan je wachtkamerscherm namelijk ook gebruiken om allerlei nuttige berichten te tonen.

In aanloop naar de zomer kan je bijvoorbeeld tonen welke medicijnen je patiënten best meenemen op reis. In de winter kan je dan weer tips geven over hoe ze hun immuniteit kunnen versterken.

Maar ook advies over een correcte zithouding, informatie over tarieven en terugbetaling of zelfs het weerbericht van de dag helpen je patiënten: je geeft hen immers bruikbare informatie én leidt hen tegelijkertijd af.

Je patiënten of cliënten vervelen zich minder snel en hebben daardoor minder het gevoel dat ze lang moeten wachten. Conclusie? Een wachtkamer-tv maakt de wachttijd aangenamer!

Het perfecte wachtkamerscherm voor jouw praktijk

Overtuigd van de voordelen van een wachtkamer-tv? Je hebt al een wachtkamerscherm vanaf €650 (exclusief btw)!

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat. We komen met plezier op bezoek om het perfecte wachtkamerscherm te bepalen voor jouw praktijk!

Heb je vragen of interesse in onze diensten?