Signagram

Alles wat je nodig hebt voor je digital signage

Signagram - screenshot & logo
Signagram: alles wat je nodig hebt voor je digital signage

Digital signage was nog nooit zo toegankelijk

Digital signage moeilijk? Dan ken je Signagram nog niet! Met Signagram maak je immers pijlsnel aantrekkelijke content die je klanten charmeert en verleidt en plaats je die makkelijk op je beeldschermen.

Signagram bundelt echt alles wat je nodig hebt om interessante informatie, overtuigende reclame of andere boodschappen op je schermen te plaatsen: eenvoudige digital signage software en een robuuste digital signage player.

Natuurlijk kan je ook rekenen op de jarenlange ervaring en expertise van Kimeru: wij zorgen voor de perfecte installatie van je digital signage player en voor alle technische details.

En de digital signage software? Die is zo eenvoudig dat je er meteen mee aan de slag kunt. Wil je toch een korte intro of heb je vragen? Dan staan we klaar om je te helpen.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

De Signagram-formule

Signagram is een all-in formule: wij zorgen voor een robuuste digital signage player, eenvoudige cloud-based digital signage software en een perfecte installatie.

Je hebt al een Signagram-abonnement vanaf €25 per maand (exclusief btw), digital signage player inbegrepen!

En we staan natuurlijk ook voor je klaar voor het plaatsen van nieuwe dynamische of interactieve beeldschermen.

Meer weten? Contacteer ons voor meer informatie of een offerte op maat!

Eenvoudige user interface

Dankzij de eenvoudige gebruikersinterface van de Signagram digital signage software toon je makkelijk en snel nieuwe content aan je klanten.

In een oogwenk maak je herbruikbare templates, upload je afbeeldingen en video’s en plaats je boodschappen op je schermen via je computer, tablet of smartphone.

Bovendien bevat de digital signage software heel wat extra snufjes: gratis afbeeldingen en filmpjes, handige widgets om bijvoorbeeld quotes, een nieuwsfeed of je sociale mediakanalen te tonen, een koppeling met je boekingsysteem voor vergaderzalen, …

Benieuwd hoe de Signagram user interface er precies uitziet? Bekijk dan het filmpje!

Handige campaign manager

In de campaign manager-module van onze digital signage software kun je campagnes opstarten, plannen en beheren voor verschillende merken en locaties. Zo bepaal je makkelijk welke content je toont op welk tijdstip, op welke schermen en in welke taal.

Heeft jouw bedrijf meerdere filialen of locaties? Dan kun je de campagin manager dus gebruiken om makkelijk globale campagnes te ontwikkelen en af te spelen in al je filialen.

Dankzij de user interface kunnen die globale boodschappen ook steeds worden aangevuld met lokaal gemaakte content. Handig, niet?

Robuuste digital signage player

Een digital signage player is de hardware die ervoor zorgt dat je reclame- en andere boodschappen van je bedrijf kunt afspelen op je beeldschermen.

De digital signage player van Signagram is uitermate betrouwbaar en compatibel met alle dynamische en interactieve beeldschermen van Kimeru.

Je kunt zowel afbeeldingen als filmpjes en animaties afspelen. Bovendien heeft onze player ook een offline modus.

Bekijk onze cases

Benieuwd naar wat Signagram kan betekenen voor je bedrijf? Ontdek hier enkele voorbeelden van de straffe digital signage van Kimeru!

Heb je vragen of interesse in onze diensten?