Meeting room booking app

Snel en gemakkelijk vergaderruimte boeken in jouw bedrijf

Het gebeurt vast ook in jouw bedrijf: je hebt een vergaderzaal geboekt maar een collega heeft die niets vermoedend ingepalmd. Of nog erger: je hebt binnenkort een vergaderzaal nodig maar geen boekingssysteem.

De oplossing? Een vergaderruimte-reserveringssysteem van Kimeru. Wij ontwikkelen een meeting room booking app op maat van jouw bedrijf. We voorzien ook touchscreens bij elke vergaderuimte en aan de inkombalie.

Zo kan je op het werk gemakkelijk een vergaderzaal boeken maar ook vanop afstand met je smartphone of laptop.

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Boek eenvoudig uw meeting rooms met de app.
Boek eenvoudig uw meeting rooms met de app.

Voor wie?

Een vergaderruimte-reserveringssysteem is onontbeerlijk voor elk bedrijf met 1 of meerdere vergaderzalen. Met onze meeting room booking app reserveer je een zaal in een wip.

Wil jij vervelende situaties met vergaderzalen voorkomen? Dan is de Kimeru meeting room booking app jouw redder in nood. We personaliseren ons boekingsysteem helemaal volgens jouw wensen.

Voordelen

De meeting room booking app geeft elke medewerker de mogelijkheid om gemakkelijk en snel de beschikbaarheid van vergaderzalen te controlen en een zaal te reserveren.

Dat kan vanop afstand op je smartphone of laptop, maar ook ter plaatse via interactieve displays bij elke vergaderruimte en in de inkomhal. Geen verrassingen of gedoe meer: iedereen kan op elk moment controleren of een meeting room vrij is.

Het Kimeru vergaderruimte-reserveringssysteem wordt bovendien volledig gepersonaliseerd op basis van jouw behoeften, inclusief lay-out en branding.

Meer over de meeting room booking app

De meeting room booking app kan geïntegreerd worden met een digital receptionist. Zo’n digitale receptionist is een informatiekiosk in je inkomhal waar bezoekers zich kunnen aanmelden. De persoon waarmee ze een afspraak hebben wordt automatisch verwittigd.

Ook andere apps en handige functies kunnen toegevoegd worden aan een digital receptionist, bijvoorbeeld een booking app voor werkplekken in een shared office.

Bekijk ook onze andere cases

Heb je vragen of interesse in onze diensten? Neem contact op of bezoek onze showroom!