Digital-signage-oplossing voor de financiële sector

Een aantrekkelijke klantenervaring voor Financial Request

De financiële sector had lang een oubollig imago – denk aan kantoren met papieren affiches, flyers en stoffige displays. Maar Financial Request bewijst dat het ook anders kan. Het kantoor ging met Kimeru in zee om een aantrekkelijke digitale klantenervaring te creëren.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Vraag van de klant

Financieel dienstenbedrijf Financial Request wilde zijn kantoor aantrekkelijker maken voor klanten en voorbijgangers, en hen een aantrekkelijke, digitale ervaring bieden. De ideale manier om dat te doen? Een doordachte digital-signage-strategie, natuurlijk!

Onze oplossing

Kimeru tekende een heuse ‘Financial Request experience’ uit. Die begint al bij het 75”-scherm in de etalage met aantrekkelijke content en live financiële informatie.

Wanneer klanten binnenkomen, creëert een op maat gemaakt statisch scherm met de skyline van Leuven meteen de juiste sfeer. In de wachtruimte verzacht een beeldscherm met financieel nieuws en andere relevante content de eventuele wachttijd.

Ook in elk bureau installeerden we een 55”-scherm, waarop medewerkers informatie kunnen delen met elkaar en hun klanten.

Ten slotte installeerden we in de vergaderruimte een interactief i3Touch-scherm. Daarmee kunnen medewerkers makkelijk informatie oproepen en tonen aan hun klanten, of videocalls organiseren op groot scherm.

Het resultaat

Dankzij de oplossing van Kimeru worden klanten meegenomen in een modern en digitaal financieel verhaal en voelen ze zich meer betrokken bij Financial Request.

Bovendien krijgen klanten via het touchscreen in de vergaderruimte specifieke informatie op hun maat: medewerkers kunnen klantenportefeuilles oproepen, fondsen per instelling vergelijken, contracten verduidelijken en op een aangename manier bespreken, … Hierdoor wordt de klantervaring makkelijker en interactiever.

Kortom: met onze digital-signage-oplossing creëerden we een aantrekkelijke digitale ‘experience’ met een professionele uitstraling voor de klanten van Financial Request.

Bekijk ook onze andere cases

Heb je vragen of interesse in onze diensten? Neem contact op of bezoek onze showroom!