Digital directory

Vind snel de informatie die je zoekt

Via een digital directory of digitale wegwijzer laat je mensen zelf opzoeken waar ze een bepaalde persoon, winkel, bedrijf, … kunnen vinden.

Kimeru ontwierp een digital directory app voor rusthuis Immaculata in Edegem. Via een touchscreen kunnen bezoekers van het rusthuis nu zelf de woonplaats vinden van de persoon die ze komen bezoeken.

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Met een digital directory vind je makkelijk wat je zoekt!
Met een digital directory vind je makkelijk wat je zoekt!

Vraag van de klant

Rusthuis Immaculata vroeg aan Kimeru om een systeem te ontwikkelen dat het zo makkelijk mogelijk maakt om de woonplaats van specifieke bewoners terug te vinden.

De digital directory moest niet alleen eenvoudig zijn om te gebruiken, maar ook om te beheren. Verder moest de digitale wegwijzer op elk uur van de dag werken.

Het resultaat

Kimeru ontwierp een digital directory en maakte deze toegankelijk via een interactief scherm van hoge kwaliteit in de inkomhal van het rusthuis.

Het systeem, dat 24u op 24u beschikbaar is, maakt het bezoekers makkelijk om de persoon te vinden die ze zoeken. Je hoeft enkel de naam van de persoon in te geven op het scherm en krijgt meteen alle relevante informatie te zien: kamernummer, vleugel en een foto.

De digitale wegwijzer heeft er zo voor gezorgd dat er niet op elk tijdstip iemand aanwezig moet zijn aan de inkombalie om bezoekers de weg te wijzen.

Dankzij de eenvoudige gebruikersinterface is het toevoegen van nieuwe bewoners aan de digital directory een fluitje van een cent voor de medewerkers van het rusthuis.

Meer over de digital directory

De digital directory heeft ook een slimme zoekfunctie, waardoor je slechts een deel van de naam moet ingeven. Typ je bijvoorbeeld ‘an’ dan krijg je alle mogelijkheden met die lettercombinatie te zien: alle mensen die An of Anne heten, maar ook Johan, Jansens, Anneessens, …

Een digital directory of digitale wegwijzer kan uiteraard gebruikt worden in tal van situaties en organisaties, bijvoorbeeld kantoorgebouwen en immobiliënkantoren.

Daarnaast is een digital directory ook een ideale oplossing voor de zorgsector in al zijn kleuren en facetten: niet alleen rusthuizen, maar ook ziekenhuizen, psychiatrische verzorgingstehuizen, jeugdzorgcentra, …

Bekijk ook onze andere cases

Heb je vragen of interesse in onze diensten? Neem contact op of bezoek onze showroom!