Infoschermen coronacrisis - Kimeru

Dankzij infoschermen communiceer je efficiënt tijdens de coronacrisis

Dankzij infoschermen communiceer je efficiënt tijdens de coronacrisis

Als bedrijf of organisatie is de gezondheid van je medewerkers en klanten van cruciaal belang. De coronacrisis maakt duidelijke communicatie dus nóg belangrijker – denk maar aan instructies over handhygiëne, het dragen van mondmaskers, social distancing, …

Maar hoe communiceer je nu op een efficiënte en flexibele manier met je medewerkers en bezoekers? Simpel: gebruik digitale infoschermen.

Waarom infoschermen?

Bewegende beelden en licht trekken automatisch onze aandacht. Door infoschermen te plaatsen op slimme locaties, bereik je dus makkelijk je klanten en bezoekers.

Bovendien kun je je boodschap oneindig vaak aanpassen aan de situatie. Veranderen de coronamaatregelen? Dan kun je de beelden die je toont op je infoschermen makkelijk en snel aanpassen via je smartphone of computer.

Voor wie zijn infoschermen geschikt?

Door de coronacrisis is duidelijke en flexibele communicatie essentiëel op alle plaatsen waar meerdere mensen samenkomen.

Infoschermen zijn dus ideaal voor handelszaken, bedrijfsgebouwen, ziekenhuizen, dokters- en tandartspraktijken, musea, trein- en busstations, luchthaventerminals, en alle andere locaties waar mensen zijn.

Heb je vragen of interesse in straffe digitale communicatie?

Zo maak je je schermen nóg veiliger

Er bestaan verschillende extra mogelijkheden om je infoschermen nóg handiger te maken tijdens de coronacrisis. Zo bestaan er schermen die zijn uitgerust met een handgeldispenser.

Op die manier kunnen mensen de richtlijnen rond handhygiëne die je toont op je schermen meteen in de praktijk brengen.

Samen met HandsHero ontwikkelde Kimeru bijvoorbeeld de Charlie desinfectiezuil met ingebouwd display – een innovatieve en stijlvolle oplossing.

Kimeru - display met dispenser

Daarnaast kun je infoschermen aan de ingang van je winkel of gebouw ook koppelen aan een klantentelsysteem. Zo kun je makkelijk aangeven of mensen mogen binnenwandelen of even moeten wachten tot er terug voldoende ruimte is.

Wil jij vlot communiceren tijdens de coronacrisis?

Wil jij de gezondheid van je klanten, bezoekers en medewerkers bewaken en vlot kunnen communiceren tijdens de coronacrisis? Contacteer ons dan nu. We werken met veel plezier een oplossing met infoschermen uit op maat van je bedrijf. Tot binnenkort!

Tags:


Heb je vragen of interesse in onze diensten? Neem contact op of bezoek onze showroom!