Digitale menuborden

Een hogere omzet voor je horecazaak

Of je nu een restaurant, koffiebar, kantine of fastfoodketen hebt, digitale menuborden hebben enkel voordelen voor je zaak.

Een digitaal menu kan je in een handomdraai aanpassen en kan je onder andere gebruiken om dranken of gerechten in de schijnwerpers te zetten en zo je verkoop een boost te geven.

Meer weten over de voordelen en toepassingen van digitale menuborden? Lees dan zeker verder!

Wat zijn digitale menuborden?

Digitale menuborden zijn dynamische of interactieve schermen waarop je de menukaart toont van je restaurant, snackbar of andere horecazaak.

Je ziet zo’n digitale menuborden vaak boven de kassa’s in (fastfood)restaurants, maar ook als smart kiosks waar klanten meteen hun bestelling kunnen doorgeven.

Geïnteresseerd in een digitale menubord voor je horecazaak?

Digitale menuborden: de voordelen op een rijtje

Digitale menuborden hebben heel wat voordelen voor je horecazaak. We zetten de belangrijkste op een rijtje:

1. Digitale menuborden verhogen je omzet

Op je digitaal menu kun je bewegende beelden en animaties gebruiken die de aandacht van je klanten trekken.

Op die manier kun je hun aandacht sturen naar bepaalde producten en promoties om zo je omzet te verhogen.

Plaats je ook een digitaal menubord tegen de buitengevel van je zaak? Dan kunnen leuke animaties voorbijgangers overtuigen om naar binnen te gaan.

2. Digitale menuborden zijn flexibel

Je prijzen veranderen, nieuwe producten toevoegen of andere producten in de kijken zetten met een actie? Dat is zo gepiept!

Je kan de inhoud van je digitale menuborden namelijk makkelijk aanpassen via je computer, tablet of smartphone – ook voor meerdere filialen tegelijk.

Met digitale menuborden kan je dus makkelijk een overstock wegwerken of inspelen op de situatie. Is het lekker warm buiten? Dan zet je gewoon de ijsjes in de kijker!

Bovendien kan je je digitaal menu ook automatisch laten aanpassen aan het moment van de dag. Probeer dat maar eens met een klassiek menubord!

3. Digitale menuborden zijn multifunctioneel

De hoofdtaak van je digitale menuborden is natuurlijk om je klanten je menu te tonen en te helpen om een keuze te maken. Maar je kan ze ook op tal van andere manieren gebruiken.

Je kan bijvoorbeeld af en toe leuke filmpjes tonen om de wachttijd van je klanten aangenamer te maken. Is er een noodgeval? Dan kun je je digitaal menu gebruiken voor noodcommunicatie.

Of je kan je menukaart tonen op interactieve kiosks waarop klanten ook meteen hun bestelling kunnen doorgeven – handig voor hen én voor je personeel!

4. Digitale menuborden zijn goedkoper dan je denkt

De initiële aankoopprijs van een digitaal menu is natuurlijk hoger dan die van een klassiek menubord met posters. Maar op de langere termijn spaar je ook heel wat kosten uit.

Een statisch menubord moet je immers vervangen telkens er iets verandert aan je menu. Daarvoor betaal je druk-, transport- én personeelskosten – want iemand moet die posters ook ophangen.

Kimeru: dé expert in digitale menuborden

Wil jij je omzet verhogen met flexibele en multifunctionele digitale menuborden? Bij Kimeru vind je de perfecte oplossing voor jouw horecazaak.

Je hebt al een digitaal menubord vanaf €650 (exclusief btw)! Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We komen met veel plezier bij je langs om te kijken naar de beste oplossing voor jouw zaak!

Heb je vragen of interesse in onze diensten?