Autosalon 2020 - Kimeru

Kimeru: trotse partner van Mercedes-Benz op het Autosalon 2020

Kimeru: trotse partner van Mercedes-Benz op het Autosalon 2020

De cijfers zijn binnen: Mercedes-Benz is opnieuw marktleider in het premiumsegment in België, voor het eerst sinds 17 jaar. Toeval? Natuurlijk niet!

Om te beginnen heeft Mercedes-Benz natuurlijk een prachtig gamma aan premium wagens. Daarnaast investeert het automerk ook in lead management.

Wil je meer weten over lead management op het Autosalon 2020 en hoe Kimeru zijn steentje bijdraagt aan het succes van Mercedes-Benz België? Lees dan snel verder!

Lead management op het Autosalon 2020

Ook als je geen marketeer of sales professional bent, heb je vast al eens van lead management gehoord. Toch even opfrissen?

Lead management is een geheel van marketingacties en salesprocessen waarbij je leads of potentiële klanten genereert, kwalificeert en daadwerkelijk omtovert in klanten.

Een eerste belangrijke stap is dus om mensen – bezoekers van je beursstand of winkel, bijvoorbeeld – aan te trekken en te overtuigen om hun contactgegevens achter te laten.

Daarom bewapent Kimeru de medewerkers van Mercedes op het Autosalon 2020 met een tablet met daarop een praktische lead app.

De lead app van Kimeru

Speciaal voor Mercedes-Benz ontwikkelde Kimeru een lead app. Daarmee kunnen medewerkers de gegevens van geïnteresseerde bezoekers verzamelen, maar ook à la minute offertes opstellen en versturen, brochures versturen, …

De app werkt niet alleen goed in de toonzaal, maar ook via een tablet op het Autosalon – niet onbelangrijk als je weet dat er:

  • in 2018 meer dan 000 bezoekers naar het ‘grote’ Autosalon kwamen
  • en in 2019 meer dan 442.000 bezoekers naar het ‘kleine’ Autosalon kwamen.

Heb je vragen of interesse in straffe digitale communicatie?

Kimeru: trotse partner van Mercedes-Benz

Maar daar stopt ons partnership niet! We helpen Mercedes namelijk op tal van manieren op te vallen op het Autosalon 2020 – denk maar aan onze prachtige glazen totems waarmee bezoekers zelf informatie over de verschillende voertuigen kunnen opzoeken.

En ook naast het Autosalon staat Kimeru paraat voor het automerk. Zo ontwikkelden we een handige testrit-app voor dealers om de administratieve rompslomp bij elke testrit in te perken.

We zijn dan ook bijzonder trots om als partner van Mercedes-Benz België ons steentje bij te kunnen dragen aan het succes van het grootste premium automerk!

Tot binnenkort!

Ben jij een échte autofanaat? Kom dan zeker en vast de prachtige modellen van Mercedes bewonderen op het Autosalon 2020!

Wil je meer weten over wat Kimeru kan betekenen voor jouw bedrijf of organisatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Tot binnenkort!

Tags:


Heb je vragen of interesse in onze diensten? Neem contact op of bezoek onze showroom!